Mattermos med sked – Present till dagisbarn

När det är dags att köpa presenter till de mindre barnen är det inte alltid en enkel uppgift. Att köpa något som dom verkligen har nytta av under en längre tid är en bra present och det brukar dessutom vara väldigt uppskattat, istället för att köpa leksaker som glöms bort efter någon vecka. En mattermos är ett bra exempel och en sådan kan användas till spännande utflykter av alla dess slag.  

Produkter som går att ta med ut i skogen och på alla möjliga typer av utflykter är roligt för både stora och små barn. Att ha sin egen mattermos med choklad eller soppa, en tillhörande mugg att dricka ur och en liten matlåda med smarriga smörgåsar att packa ned i ryggsäcken sätter guldkant på många utflykter.

 

mattermos med en apamattermos nyckelpiga

-Till Butik för att se alla mattermosar från Skip-Hop-

 

Perfekt för utflykten

För dagisutflykter är det inte ovanligt att väskan ska packas med matsäck och då är det perfekt om barnen har egna produkter som lämpar sig för dryck och fika. I en mattermos kan man ha både varm och kall dryck, soppa eller något annat som behöver hållas varmt eller kallt. Dom flesta modellerna håller innehållet varmt eller kallt i flera timmar och det går bra att packa väskan på morgonen för att det sedan ska hålla sig till dess att det är dags att ge sig ut i skogen på äventyr.

Förutom mattermosar finns även matlådor i varierande storlekar och med olika motiv som lämpar sig för torr mat. Välj en som har favoritfiguren på framsidan eller en mer funktionell variant som har en kylande effekt i locket. Många modeller kommer även med tillhörande bestick som går att fästa i lådan för att dom inte ska försvinna vilket är ett stort plus i kanten om tanken är att barnen ska använda den. Följer inga bestick med kan man köpa en Sprok – sked, gaffel och kniv i ett.

/ Lycka till

Med inspiration från denna lista på presenter till 3-åringar. Oavsett vad ni väljer att köpa så tänk hållbarhet och miljö. Det bästa vi kan ge våra barn är en framtid där engångsartiklar och ”slit och släng” inte är lika vanligt som idag.

 

.