Om

Denna sida har ett enda syfte – att visa ett stort och brett utbud av mattermosar på marknaden. Eftersom vi samarbetar med flera olika leverantörer och onlineshopar bör de som letar efter stor, liten, kort eller tjock termos hitta vad han eller hon är ute efter. Barntermosar eller vuxentermosar – we have it.

Vi presenterar enbart modellerna som onlinebutikerna har. För mer info om vardera modell – klicka på den som du har intresse av. De priser och information som anges är tagna från onlinebutikerna. Däremot kan detta ändras. Av den anledningen kan vi inte ta något juridiskt ansvar för att varje detalj är exakt korrekt. Gå in på vardera produkt och läs om du har ytterligare frågor. Den företag du kommer till kan du även kontakta för mer info om betalningsuppgifter, byte eller liknande.

Så lycka till i jakten på den bästa behållaren för att hålla maten varm eller kall

(Se vår integritetspolicy här)

Mattermosar kan köpas hos:

Outnorth

När Outnet och GetOut slog ihop sig under våren 2012 lanserades namnet Outnorth. Deras fokus ligger inom friluftsliv och andra utomhusaktivitet. Nätbutiken levererar till kunder över hela världen.

De har sex olika typer av mattermosar. Både en som även passar som lunchbox då den är enkelt att äta ur och de som mer liknar en vanlig termos men något bredare, med eller utan rem. Alla i en prisklass under 500 kr.

Outdoorexperten

Outdoorexperten är en av Sveriges större nätbutiker. De har satsat på allt inom äventyr och fritid och har ett stort utbud för den som vill vandra, kanota, klättra eller på annat sätt vara i naturen. Kvalitetsprodukter från ledande tillverkare är deras affärsidé.

Deras mattermosar är också anpassade efter utomhusaktiviteter och de har flera varianter med eller utan bärrem. De finns i storlekarna 0,5 liter till 1,5 liter. Alla termosarna är stöttåliga och tillverkade i rostfritt stål. Termosarna ligger i prisklassen runt 300 – 450kr.

Se alla produkter här

Lekmer

Av namnet Lekmer förstår man att fokus ligger främst på barn. Men de har inte enbart leksaker utan också kläder, barnvagnar, bilbarnstolar, utomhuslek och mycket mer. Eftersom fokus ligger på barn är också mattermosarna anpassade för barn. De har två olika varianter, en med tillhörande sked och en utan. Den med sked finns i med sex olika utsmyckningar och den utan sked finns i fyra olika varianter. Båda mattermosarna är gjorda i rostfritt stål och har tättslutande skruvlock. De håller maten varm ca 5 timmar och priset ligger på 249kr för samtliga.