Prenumerera på mat till mattermosen

mattermosarTanken med denna ”nyhetsblogg” var från början att presentera nyheter och tips kring mattermosen. Men ska sanningen fram händer det inte speciellt mycket på just den fronten. Några enstaka modeller har kommit vilka även presenteras på sidan.

Så i likhet med förra inlägget lägger vi fokus på vad som kan vara i mattermosen. Termosen gör det enkelt att äta nyttig mat på ett enkelt sätt – Samma funktion som matkassen.

Prenumerera på matkasse?

Prenumerera på mat innebär att du beställer en matkasse som levereras hem till dörren. Idag finns ett stort utbud på matkassar och flera olika matkasseleverantörer att välja mellan. Det du kan göra är att använda en tjänst – hittamatkassen.se där du jämför matkassar och på så sätt kan se vilka matkasseleverantörer som levererar till din ort och vilka olika typer av matkassar de erbjuder. 

Så fungerar en matkasseprenumeration

Att beställa matkasse för hemleverans innebär ofta att du prenumererar på matkassen, det vill säga att kassen kommer hem till dig varje, eller varannan vecka. Du kan själv styra prenumerationen via dina sidor hos respektive matkasseföretags hemsida. Där kan du välja hur ofta matkassen ska komma, och om du vill pausa eller avsluta prenumerationen. Viktigt är att du undersöker hur många dagar innan nästa leverans du bör avboka eller pausa matkassen. Att välja matkasseprenumeration underlättar för hushållet genom att du slipper planera, och handla. Recept och råvaror kommer hem till din dörr. Smidigt då det visat sig att handla mat är en av hushållets största tidstjuvar. Sen kan det vara svårt att tänka ut en varierad och bra meny för varje vecka.

Olika storlekar och varianter på matkassar

Det finns ett väldigt stort utbud på matkassar och du kan enkelt finna både laktos och glutenfri matkasse, ekologisk eller matkasse med inriktning mot lchf, GI. Det finns även mer familjeorienterade kassar som Barnkassar med fokus på rätter som barn tycker om. Orginal-matkassen är generellt en matkasse planerad för 4 personer med 4 middagar och rätter som baseras på kött, fågel, fisk och vegetariskt. Du hittar naturligtvis även helt vegetariska matkassar samt ovo-lakto-vegetariska. Matkassar finns även för olika storlekar på hushållet, 2 personer, 4 personer eller 6 personer.

Det är enklare än någonsin att få bra mat i veckorna och som även passar utmärkt att lägga i mattermosen till utflykten eller matlådan på jobbet.

hittamatkassen